# Afrikanerhart - die Trekpad van 'n Nasie

Snoektert

Dis lekker as 'n ligte aandete, saam met middagkoffie of as 'n sout versnapering by 'n onthaal.

250           g                Botter of Margarien

250           g                gerasperde Cheddar Kaas

250           g                koekmeelblom

2               ml               Sout

                                    Knypie rooipeper

350           g                 gevlokte, gerookte Snoek

3                                  hard gekookte eiers, fyn gekap

50             g                 gerasperde cheddar-kaas

                                    klontjies botter of margarien

250           ml               Melk

1                                  rou eier

15             ml               Worchester sous

Metode:

Meng botter en kaas. Voeg meel, sout en rooipeper by en meng deeglik. rol dun uit en voer 'n middelslag-tert bak daarmee uit. Sny rand netjies. Skep snoek in kors. Strooi gekapte eiers bo-oor. Klits melk, eier en Worchester sous saam en gooi bo-oor. Bak 30 minute by 180° Celcuis. Dien warm of koud op.