# Afrikanerhart - die Trekpad van 'n Nasie

 
SA Topsites ::
  •  As die piesangs bruin word voor jy dit geeët het kan jy hulle gebruik deur of piesang muffins of piesangbrood te maak.
  •  As jy piesangs koop kyk vir mooi egalige geel piesangs wat geen swart vlekke op het nie.
  •  Breek die piesangs van mekaar af. As hulle almal aan die stam bly, dan word hulle vinniger ryper.
  •  Groen piesangs wat jy gouer wil ryp hê kan jy in 'n bruin papiersak plaas met 'n appel in – dit sal dit baie vinnig laat ryp word.
  •  Moet nooit te veel piesangs koop as jy weet jy gaan dit nie kan opeet nie of as jou familie nie te veel daarvan hou nie.
  •  Piesangs wat saam met kerrie bedien word, behou hul kleur as hulle óf met suurlemoensap besprinkel word, kookwater oor die ongeskilde piesangs gegiet word. Laat staan vir 2 minute, en skil af.
  •  Skil piesang van onder af; dan sal jy nie sukkel met die ‘stingeltjies’ nie.